Alarmsysteem Apeldoorn

Op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem in de omgeving Apeldoorn? Dan ben je bij Proward aan het juiste adres. Proward adviseert je graag bij de keuze van een hoogwaardig en kwalitatief alarmsysteem. Daarnaast staan de ervaren installatiemonteurs van Proward voor je klaar om op vakkundige wijze jouw nieuwe alarmsysteem te installeren.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem van Proward?

Bij Proward maken wij uitsluitend gebruik van het hoogst beoordeelde en bestverkochte alarmsysteem van heel Europa: het Ajax Alarmsysteem.
Het Ajax Systems Alarmsysteem zorgt voor optimale beveiliging. De kans op een geslaagde inbraak met een Ajax Alarmsysteem wordt verminderd met 90%. Deze vorm van inbraakbeveiliging biedt vele (extra) mogelijkheden en is – in de meeste gevallen – eenvoudig te installeren.

Het Ajax Alarmsysteem is draadloos en de batterij gaat – afhankelijk van de gebruiksintensiviteit – 5 tot 8 jaar mee. Kom je uit de omgeving Apeldoorn? Dan kunnen wij vaak al de eerstvolgende werkdag het Ajax Alarmsysteem installeren. Dit gaat eenvoudig, vakkundig en snel. Onze monteurs zijn experts op het gebied van installatie van het Ajax Systeem te installeren.

Benieuwd wat een Ajax Alarmsysteem kost? Start direct een vrijblijvende aanvraag binnen 1 minuut of we bellen je gratis terug.

Waarom kiezen voor het Ajax Alarmsysteem?

Het Ajax Alarmsysteem is draadloos en hierdoor op elke gewenste plek te installeren. Ajax is slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Het systeem reageert alleen op echte gevaren, niet op valse alarmen. Wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, word je hier direct van op de hoogte gesteld. Hierdoor kunnen enorme problemen worden voorkomen.

  • Detecteert inbrekers op beweging, glasbreuk, trillingen (boren, frezen etc.) en ongebruikelijke situaties
  • Voorkomt brand door zeer nauwkeurige brandmelders
  • Detecteert overstromingen door zeer betrouwbare waterdetectie sensoren
  • Streamt beveiligingscamera’s; extra toevoeging op het beveiligingssysteem (of bestaand systeem)
  • Beheert apparaten; maak verlichting en apparatuur smart door slimme Ajax stekkers

Het draadloze Alarmsysteem van Ajax is voorzien van de zogenaamde Jeweller techniek, een deskundige radiotechniek voor stabiele communicatie door middel van detectoren over een lange afstand. Deze techniek detecteert mogelijke storingen in de connectie.

Veelgestelde vragen

Ja, dit kan zeker! Het is een zeer eenvoudige installatie. Toch raden wij aan om de installatie door één van onze installatiemonteurs uit te laten voeren. Zij kunnen snel en vakkundig het systeem installeren en alle functionaliteiten toelichten.

Dat is jouw eigen keuze. Het is niet verplicht. We kunnen een vaste partner aanbieden of je kunt zelf een voorkeur aangeven. De meeste klanten kiezen ervoor om het systeem niet te koppelen aan een alarmcentrale, omdat het Ajax Alarmsysteem snel en betrouwbaar detecteert op alle devices (smartphones, tablets, pc’s etc.). Hierdoor ben je zelf altijd direct op de hoogte. Daarnaast is de inbreker/insluiper meestal al gevlogen door het geluidssignaal van het Ajax Alarmsysteem.

Alle detectoren zijn draadloos en voorzien van een batterij die 5 tot 8 jaar meegaat. Elke Hub Alarm Centrale is voorzien van een back-up batterij die 15 uur zonder stroom kan werken. Op het moment dat de hoofdstroom wegvalt, krijg je direct een melding van de Hub Alarm Centrale.

De Hub Alarm Centrale beschikt over een simkaart aansluiting voor 2G/3G/4G en GPRS verbinding. Dit is een back-up verbinding voor wanneer het internet wegvalt. Dus geen hoge maandkosten aan providers!

Geen probleem! Je kunt het Ajax Alarmsysteem verbinden met een externe accu. Zo kun je ook eenvoudig een boot, camper, garagebox etc. beveiligen. Hiervoor dien je wel een PSU aan te schaffen.

Afhankelijk van de instellingen kan je op de volgende manieren worden gewaarschuwd in het geval van een alarmering:

  • Via een pushnotificatie vanuit de Ajax applicatie
  • Via een SMS van de Hub Alarm Centrale
  • Via een telefoongesprek van de Hub Alarm Centrale
  • Via een sirene [geluidsignaal] binnen en/of buiten
  • Via een e-mail

Zeker weten, bij woningen vaak al in een ochtend. Dit scheelt enorm veel manuren en dus kosten. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Het Ajax Alarmsysteem is namelijk Grade 2 gecertificeerd en het best beoordeelde alarmsysteem van Europa.

Het alarmsysteem zal niet worden geactiveerd bij huisdieren tot 25 kg. In het geval van huisdieren boven de 25 kg kunnen er desgewenst instellingen – bijvoorbeeld in bepaalde ruimtes – worden toegepast, waardoor het alarmsysteem niet zal aanslaan.

Ja, je kunt per zone aangeven of dit een deelinschakeling is of niet. Wanneer het geen deelinschakeling betreft, kun je gerust de ruimte inlopen. Het Ajax Alarmsysteem zal dan niet geactiveerd worden.

Bediening van het alarmsysteem vindt plaats via de handige smartphone applicatie, afstandsbediening, codepaneel of tag. Daarnaast heb je de keuze voor volledige inschakeling van het alarmsysteem, deelinschakeling, uitschakelen van het alarmsysteem en een paniekknop.

Zowel iPhone als Android telefoons kunnen kritieken meldingen (zelf instellen) toestaan, zelfs wanneer je telefoon op “niet storen” staat. Zo kun je er gerust van zijn dat geen enkele melding van het alarmsysteem jou ontgaat. Of het nou een inbreker, brand of waterlekkage betreft. Het Ajax Alarmsysteem gaat al zijn protocollen af om een alarmering goed af te leveren.

Afhankelijk van de voorkeur kan bij het activeren van de paniekknop direct het alarm afgaan. Alle gebruikers van het systeem ontvangen dan een melding. Daarnaast – indien ingesteld (contractueel) – kan de alarmcentrale ook op de hoogte worden gesteld.