Terug

Ajax bediendelen

Schakel met één tik de beveiliging in, open de poorten en doe het licht uit. Als je bedreigd wordt, gebruik je de paniekknop om een patrouille van het beveiligingsbedrijf te bellen en uw familie op de hoogte te brengen van het gevaar.

Filters

 

Datarijke alarmen, bliksemsnelle commando's

Button licht een bewakingsbedrijf onmiddellijk in bij een inbraak, gaslek of brand. Met één muisklik vraagt het medische hulp en informeert het familieleden over een plotselinge verslechtering van de gezondheid. In de paniekmodus ondersteunt het apparaat 4 alarmtypes. Zij bepalen de code van de gebeurtenis die naar een bewakingsbedrijf wordt gestuurd en de meldingstekst die door de gebruikers wordt ontvangen. Een nauwkeurige reactie op het alarm wordt zo gegarandeerd. Bovendien kan Button slimme huishoudelijke apparaten beheren door scenario's te activeren met een enkele of dubbele klik.
 

Garandeert de activering van het alarm

De paniekknop van Ajax communiceert met een hub die gebruikmaakt van een Jeweller-radioprotocol, met een bereik tot 1300 m. Zodra de knop een opdracht uitvoert, ziet u een groen knipperlicht. Jeweller versleutelt alle doorgezonden data. Wanneer het signaal wordt verstoord of bij jamming verandert het Ajax-systeem de radiofrequentie en brengt het zowel uzelf als het beveiligingsbedrijf op de hoogte van de situatie.
 

Naadloze installatie

Scan de QR-code met de Ajax-app om uw knop te registreren. U hoeft de behuizing niet te demonteren, bevestig het apparaat gewoon op het oppervlak met behulp van Holder. Of hang Button aan een ketting of een sleutelhanger. Na een paar minuten is het overvalapparaat klaar voor gebruik.Schakel met één tik de beveiliging in, open de poorten en doe het licht uit. Als je bedreigd wordt, gebruik je de paniekknop om een patrouille van het beveiligingsbedrijf te bellen en uw familie op de hoogte te brengen van het gevaar.
Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PROWARD 9.6 / 10 - 3729 Reviews @ PROWARD
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »