Terug

Ajax Hub Centrales

De hub is het bedieningspaneel van een beveiligingssysteem. De hub beheert alle Ajax-apparaten, schakelt het alarm van de woning in en uit en geeft bij een dreiging een melding aan een alarmcentrale en aan u.

Filters

Beveilig uw huis met één enkele tik

De Ajax-app maakt van uw beveiligingssysteem één eenvoudig te beheren apparaat. Schakel Ajax in met een paar tikken. Schakel apparaten in voordat u thuiskomt. Krijg direct meldingen via SwiftAlerts, een protocol waar zelfs moderne messenger systemen jaloers op zijn.

Geen enkele indringer zal onopgemerkt blijven

De Ajax-detectoren identificeren inbraken en waarschuwen in minder dan één seconde. De apparaten zijn uitgerust met digitale algoritmen en multifactormodellen voor de detectie van bedreigingen, en om het nog beter te maken, is de mogelijkheid op een vals alarm uitgesloten

Bescherm tegen brand, rook en koolmonoxide

Ajax herkent snel de eerste tekenen van een brand: rook of een sterk verhoogde temperatuur wanneer het vuur zonder rook brandt. Bovendien zendt de CO-detector een alarm uit voordat de koolmonoxideniveaus levensbedreigend worden.

Geen enkele druppel wordt een probleem

Ajax stuurt een waarschuwing bij de eerste tekenen van vocht en annuleert het zodra het water opdroogt. De detectoren zijn ontworpen om te werken in zware omstandigheden en waterschade te voorkomen: ze zijn corrosiebestendig en beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht.

Slimme beveiliging

Ajax schakelt het water uit als er een lekkage wordt gedetecteerd en zet de schijnwerpers aan als buitenstaanders het gebied betreden; doet de lichten volgens schema uit; zet de verwarming uit en activeert de beveiliging. Het is een slimme woning waar u op kunt vertrouwen.

Bewaak uw huis in Full HD

Door bewakingscamera's in het Ajax-systeem te integreren, kunt u op uw smartphone zien wat er thuis gebeurt. Als er een melding binnenkomt en u wilt controleren of alles in orde is, open dan gewoon de mobiele app.

De installatie is een kinderspel

Ajax is gemaakt om praktisch te zijn. De installatie vereist een smartphone, een paar basistools en slechts een beetje tijd. Hierdoor is het systeem nuttig voor zowel huiseigenaren als huurders, omdat het mee kan verhuizen naar een nieuwe woning.

Bescherming tegen het verwachte en het onverwachte

In tegenstelling tot de meeste beveiligingssystemen is Ajax altijd klaar om te beschermen tegen onvoorziene dingen. Als er iets misgaat, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PROWARD 9.6 / 10 - 3729 Reviews @ PROWARD
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »