Alles over SmartLife

SmartLife, een slimme keuze voor jouw Smart Home

Slimme producten zijn eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren, mede dankzij voice assistants zoals Amazon Alexa en Google Home. Maar voor de meeste systemen is nog een hub, gateway of bridge nodig.
SmartLife biedt de oplossing – hiervoor is geen technische knowhow of extra hardware vereist. Er wordt simpelweg verbinding met je Wi-Fi-netwerk gemaakt – waardoor het eenvoudig in te stellen en makkelijk in gebruik is.
Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of je hele huis wilt automatiseren, Proward kan je helpen en biedt één krachtige smart home app voor:
  • Verlichting
  • Energie
  • Veiligheid
  • Bewaking
Het is simpel, eenvoudig en betaalbaar – en er worden continu nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd.

Zet het licht aan, maak scènes, sluit de rolluiken automatisch wanneer de zon te fel wordt en ontvang zelfs meldingen wanneer de postbode langskomt.

Gebruik je verbonden telefoon om de elektronica te bedienen in je woonkamer, tuin, keuken, waar en wanneer dan ook. Is het niet geweldig dat dat tegenwoordig allemaal kan?

SmartLife producten

Aansluiten | SmartLife

Sluit je SmartLife-producten direct aan op je Wi-Fi zonder gebruik te maken van een aparte hub.
Nadat je je gloednieuwe slimme artikel hebt uitgepakt, kun je het product draadloos met je bestaande Wi-Fi-netwerk verbinden en vervolgens kun je het direct gebruiken. Het enige dat je echt nodig hebt is je Wi-Fi-wachtwoord!
Elk product is slim genoeg om direct en zonder hub, gateway of brug met je router te communiceren. Je hebt geen opstartset nodig. Je kunt aan de slag met slechts één product en de gratis app, en daarmee kun je beginnen met het verkennen van je slimme leven

Bedienen | SmartLife

Bedien al je producten met de SmartLife-app of gebruik spraakbediening nadat je ze hebt verbonden met Amazon Alexa of Google Home.
De SmartLife-app geeft je volledige controle over je slimme producten. Maak scènes voor automatische functies of controleer en bedien elk slim product apart. Het maakt niet uit waar je bent. Als je een internetverbinding hebt, kun je alle geïnstalleerde producten vanaf je telefoon bedienen. Vergeten het strijkijzer uit te zetten?! Geen probleem! Zet het uit waar je ook bent, zodat je je geen zorgen meer maakt.
Dit geldt ook voor de spraakbedieningsoptie. Je kunt een slimme speaker eenvoudig thuis gebruiken, maar Google Assistant op je smartphone kan thuis net zo handig zijn als op iedere andere locatie.

Combineren | SmartLife

Combineer verschillende SmartLife-producten in scenario’s en stel schema’s in voor geavanceerd slim gedrag.
Ben je begonnen met een enkel slim product – en wil je nu je hele huis slim maken? Met SmartLife kun je je huis slim maken met slechts één krachtige app. Combineer gerust verschillende oplossingen: houd contact met je geliefden, open en sluit de rolluiken automatisch om de temperatuur in je kamer te regelen, dim je verlichting automatisch wanneer je je TV aanzet via een slim stopcontact of zorg er met een sensor voor dat de lichten aangaan wanneer je de kamer binnenkomt.
Het is allemaal mogelijk met de SmartLife-serie die steeds verder wordt uitgebreid en op termijn nog meer mogelijkheden biedt.

Download de SmartLife-app

Beheer en bewaak al je apparaten en geniet van het comfort van smart living met onze mobiele app.
Er zijn geen dure gateways of gecompliceerde hubs nodig. Met SmartLife heb je alleen je Wi-Fi-verbinding nodig.
Maak schema’s en scènes voor je apparaten of bestuur je huis vanaf elke willekeurige plaats met de SmartLife-app. Je kunt dingen automatisch laten gebeuren, afhankelijk van het tijdstip, beschikbare licht, weer of zonlicht. Of de status van een ander product.
Amazon Alexa en Google Home kunnen letterlijk worden gebruikt om je apparaten te vertellen wat ze voor je moeten doen.
De SmartLife-app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play.

Veelgestelde vragen | SmartLife

Een smart home is een huis waarin verschillende smart devices draadloos met elkaar verbonden zijn. Deze slimme apparaten zorgen er samen voor dat het leven makkelijker, slimmer, duurzamer en comfortabeler wordt. Denk bijvoorbeeld aan slimme lampen, slimme verwarming, maar ook slimme security oplossingen.

Alle slimme apparaten in huis bedien je op afstand via een app op je smartphone. Zo hoef je niet meer op te staan van de bank om het licht te dimmen en door gebruik te maken van onze slimme stekkers kun je zelfs de koffie vast klaarzetten vanuit bed.

Het maken van een smart home begint bij het selecteren van de juiste devices. Wil je slimme beveiliging, de verlichting op afstand bedienen, of juist zoveel mogelijk automatiseren? Wat je ook verwacht van je smart home, bij Proward vind je een passende oplossing.

Voor een succesvol resultaat is een goede internetverbinding noodzakelijk. Alle smart devices communiceren met elkaar en met je smartphone via je Wi-Fi netwerk.

Koppel de SmartLife producten vanuit de doos eenvoudig met je Wi-Fi verbinding en de SmartLife-app. Voeg naar wens meer of minder smart producten toe en maak jouw huis steeds slimmer.

Het is je vast al eens opgevallen. Smart devices zoals bijvoorbeeld slimme lampen zijn op zichzelf vaak niet zo slim. De meeste smart home oplossingen hebben een bridge of hub nodig. Deze hub is verbonden met internet en zorgt voor de aansturing van alle gekoppelde apparaten. Deze constructie levert bij aanschaf een extra kostenpost op. Ook het installeren vereist extra handelingen en wordt er niet makkelijker op.

Met de SmartLife producten is dit verleden tijd. Onze smart producten verbinden direct met Wi-Fi en vanuit daar met onze smart home app. Vanuit de doos verbind je dus eenvoudig je smart device en is deze direct klaar voor gebruik. Ook het aanschaffen van extra hubs en onderdelen om je smart home te kunnen bedienen is niet meer nodig.

Met onze SmartLife lijn kies je dus niet alleen voor de nieuwste slimme technologie, maar ook voor een eenvoudige en betaalbare oplossing.

SmartLife van Proward, alles voor een slim thuis

Bij Proward vind je een complete lijn smart living producten om jouw huis slimmer te maken. Van slimme lampen tot slimme stekkers, verbind alles met je draadloze netwerk en bedien je huis met je smartphone. Met de eenvoudig te gebruiken  SmartLife-app bedien je al je slimme apparaten eenvoudig vanaf één plek.
In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie slimme lampen, slimme beveiligingscamera’s, slimme stekkers en meer.
De basis van ons assortiment is opgebouwd uit verschillende aansluitende categorieën.

Praat met je huis via Google Home of Alexa

De verlichting aanzetten of de thermostaat verzetten zonder je smartphone. Dat kan! SmartLife werkt samen met Google Home en Amazon Alexa. Bedien je al je smart devices met je stem.
Om het met je stem bedienen van je Smart Home nog makkelijker te maken is er de Alexa speaker. Koppel deze speaker aan je SmartLife producten om je huis nog slimmer te maken.
Wil je geen Google Home of Alexa speaker in huis halen maar toch gebruik maken van voice control dan is er ook nog de Google Assistant. Deze werkt direct vanaf je Android smartphone of via de Google Assistant app op een iPhone.
Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: