Terug

Eyeball EXIR Dome beveiligingscamera

Filters

De EXIR dome camera van Hikvison is het meest populaire model binnen het brede assortiment van Hikvision. Al sinds Mei 2013, het moment dat Hikvision deze lijn introduceerde wereldwijd, zijn er reeds miljoenen exemplaren verkocht, simpelweg omdat de kwaliteit hoog is ten opzichte van andere merken dome camera's. 

EXIR-technologie is een technologie voor beveiligingscamera's die het meest innovatief is op het gebied van video wanneer het donker is (bijvoorbeeld een nachtsituatie). De verbeterde illuminators zorgen ervoor dat in elke donkere omgeving, het zicht verbetert dankzij de krachtige IR LED's welke separaat zijn gemonteerd van de lens. Hierdoor ontstaat er een kwalitatief mooi beeld bij schemer/donker.

Camera's in deze lijn beschikken over meerdere slimme analyses zoals crossline, intrusion, object left en object taken techniek. Zo kan de camera dus detecteren dat een object uit de scene wordt weggenomen, of dat een persoon de ruimte betreed.

De EXIR dome is voor het eerst voorzien van een SD-card slot. Daarnaast is er in de behuizing extra ruimte gemaakt om de bekaling gemakkelijk weg te werken. Tevens is de behuizing nu IP67.

Alle modellen zijn voorzien van True WDR van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! Door de slimme encryptie wordt de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet te zwaar belast.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PROWARD 9.6 / 10 - 3729 Reviews @ PROWARD
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »