Terug

Begrippenuitleg beveiligingscamera's

Begrippenuitleg beveiligingscamera's

Er komt zoveel kijken bij de keuze van een goede beveiligingscamera. Bij de meeste beveiligingscamera's kom je talloze begrippen tegen die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gehoord. Wij hebben een lijstje gemaakt met de meest voorkomende begrippen om een verduidelijking te geven. Hopelijk helpt het bij de keuze van jouw beveiligingscamera

Weerbestendige camera’s
Alle beveiligingscamera’s in het assortiment van PROWARD zijn voorzien van de IP66-classificering. De camera’s zullen dan ook niet worden beïnvloed door weersomstandigheden. Je kunt hierbij onder andere denken aan regen, sneeuw, zand en verschillen in temperatuur. Wanneer we zeggen dat onze camera’s voldoen aan de IP66-classificering dan bedoelen we dat ook. Je kunt ze dus prima buiten plaatsen zonder enige vorm van afdekking. De camera’s zullen de brutaliteit van moeder natuur gewoon weerstaan.

H.264 Videocompressie
Door middel van H.264-compressie worden beeldbestanden voorzien van een kleiner formaat. Daarnaast wordt er bij deze vorm van compressie geen schade toegebracht aan beeld en geluid. Hierdoor kun je extra veel beeldmateriaal opslaan en duurt het langer voordat de harde schijf.

Multiplexbediening
Dankzij multiplexbediening kun je verschillende handelingen uitvoeren op de NVR en beveiligingscamera’s. Zo kun je dankzij deze functie live video bekijken een opgenomen video afspreken of op afstand een reservekopie maken van een video. Het opnameproces op de NVR wordt hierdoor niet beïnvloedt.

Inloggen voor meerdere gebruikers
Dankzij de zeer krachtige processor in onze netwerkvideorecorders (NVR) kunnen maximaal tien gebruikers tegelijkertijd aanmelden. Daarnaast kunnen deze tien gebruikers allemaal tegelijkertijd verschillende opnames bekijken zonder dat het opnameproces zal stoppen

Gratis applicaties voor iOS en Android
Dankzij de gratis applicaties voor iOS en Android is het mogelijk om op afstand je beveiligingssysteem te bekijken. Ieder systeem wordt geleverd met een gratis app. Met deze app kun je gemakkelijk overal ter wereld de beelden bekijken. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om meldingen te krijgen op je telefoon wanneer er beweging wordt waargenomen.

Selecteerbare opnamemodus
De opnamemodus van onze beveiligingscamera’s ligt volledig in jouw handen. Je kunt namelijk zelf kiezen, op basis van jouw beveiligingsbehoeften, wanneer er opgenomen moet worden. Of dit 24 uur per dag en 7 dagen per week moet zijn, of juist een ander vast schema. Daarnaast kun je zelfs per dag een apart schema opstellen. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de data rondom beweging op te nemen.

Bewegingsdetectie
De camera’s van PROWARD zien ook beweging. Je kunt zelf een gebied instellen waarin de beweging gedetecteerd moet worden. Dankzij deze functie kun je ervoor kiezen om alleen data op te nemen als er daadwerkelijk iets gaande is. Zo bespaar je veel ruimte op je harde schijf en ben je veel minder tijd kwijt als het gaat om het terugkijken van de opgenomen video’s.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PROWARD 9.6 / 10 - 3729 Reviews @ PROWARD
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »