Terug

Intercom

Een intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. Op afstand is het mogelijk om te zien of te horen wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassingsgebieden.

Intercom

Intercomsystemen voor thuis, zowel bekabeld als draadloos

Bekabelde en draadloze intercomsystemen zijn een belangrijk onderdeel als het gaat om de beveiliging en communicatie in huis. Of het nu gaat om een intercomsysteem voor het hele huis of om een draadloze video-intercom. Bij PROWARD bieden we je de mogelijkheid om een intercom aan te schaffen die perfect bij jouw situatie past. De allerbeste oplossingen op het gebied van intercom, of het nu gaat om bekabeld of draadloze smart home intercoms, zijn te vinden bij PROWARD. Daarnaast helpen we ook graag met het installeren.

Video Intercom voor flats en appartementencomplexen

Intercomsystemen worden veel toegepast in flats en appartementencomplexen, waar de bewoners door de omvang van het gebouw niet kunnen zien wie er beneden aanbelt. Elke bewoner kan individueel, door middel van een druk op de knop, benaderd worden. Aan de binnenkant kan individueel gehoord en/of gezien worden wie de bezoeker is en de keuze gemaakt worden of de bezoeker naar binnen mag of niet. 

Video Intercom voor kantoorgebouwen

Bij grote gebouwen of kantoorverzamelpanden biedt een intercomsysteem een veilige oplossing voor het toezicht houden op wie er binnenkomt, en biedt tevens een warm welkom voor de bezoekers. 

Video Intercom voor levensloopbestendig wonen

Er is een toenemende behoefte aan zorgoplossingen om op hogere leeftijd thuis in eigen woning te blijven wonen. Een video intercom oplossing speelt hierin een belangrijke rol want het is veiliger en kan ook bijdragen aan wooncomfort.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PROWARD 9.6 / 10 - 3729 Reviews @ PROWARD
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »